Crema anticelulitică ice – și uitați de celulită

Femeile sunt predispuse genetic la celulită. Dar nu sunt construite genetic și pentru a se conforma cu celulita! Aflați totul despre crema anticelulitică ice, una dintre cele mai eficiente creme care vă va ajuta să uitați de celulită, rapid și eficient!

Celulita este unul dintre cei mai mari inamici ai femeilor, dând bătăi de cap la aproape 98% dintre reprezentantele sexului frumos. Deloc întâmplător, în laboratoarele din întreaga lume, specialiștii au lucrat cu zel în vederea obținerii unor creme deosebite, anticelulită, menite să scape femeile de inesteticul efect “coajă de portocală” și să le redea încrederea în sine.

Din câte se pare, rezultatul scontat a fost descoperit într-unul din laboratoarele Kosmo Oil!

Care sunt principalele cauze care favorizează apariția celulitei?

Celulita este un termen generic, utilizat pentru a defini stocarea anormală a grăsimilor în diverse zone ale corpului, cu preponderență: șoldurile, fesele și abdomenul.

Printre principalele cauze care favorizează creșterea celulelor adipoase, care pot depăși uneori de 60 de ori volumul lor normal!, ducând astfel la apariția celulitei, se numără:

 • Predispoziția genetică;
 • Dezechilibrele hormonale;
 • Tulburări ale glandei tiroide;
 • Alimentația dezechilibrată,
 • Modul de viață sedentar;
 • Folosirea contraceptivelor orale;
 • Sarcina

Ce se întâmplă atunci când celulita nu este tratată corespunzător?

Dacă nu i se acordă atenția cuvenită și un tratament eficient încă din faza incipientă, celulita tinde să avanseze continuu, provocând hipertrofierea celulelor lipidice și alterând pereții capilarelor venoase.

Care sunt principalele beneficii care pot fi obținute, întrebuințând crema anticelulitică ice de la Kosmo Oil?

Crema anticelulitică ice, fabricată de Kosmo Oil, este rezultatul muncii de laborator al unor experți recunoscuți internațional, cu pregătire în țări de renume precum Franța sau Germania.

Crema anticelulitică ice Kosmo Oil a fost special fabricată pentru a combate celulita și a favoriza modelarea corporală, reducând eficient creșterea în volum a celulelor adipoase și riscul de alterare a capilarelor venoase.Totodată, aceasta favorizează slăbirea.

Astfel, crema anticelulitică ice Kosmo Oil are un efect dublu asupra corpului, care se obține ușor, prin simpla aplicare, în zona afectată de celulită, urmată de un masaj energic, pentru a înlesni absorbția cremei anticelulitice în corp, absorbție care se produce rapid și care nu pătează hainele ulterior.

Ce ingrediente speciale sunt folosite pentru a fabrica o cremă anticelulitică ice de la Kosmo Oil?

Crema anticelulitică ice de la Kosmo Oil are la bază două ingrediente importante pentru lupta contra celulitei:

 • Camfor (substanță organică extrasă din arborele de camfor și utilizată, în medicină, ca stimulent al centrilor nervoși vasomotori și ai aparatului respirator);
 • Mentol (ulei de mentă; substanță organică cu miros aromatic, utilizată în medicină grație nenumăratelor beneficii aduse organismului. Pe lângă lupta împotriva celulitei, grație efectului antiinflamator, mentolul mai tratează acneea, ameliorează durerile de cap, ameliorează simptomele de stres și anxietate, diminuează durerile menstruale etc.).

La ce trebuie să ne așteptăm dacă utilizăm crema anticelulitică ice de la Kosmo Oil?

Utilizând crema anticelulitică ice de la Kosmo Oil, ar trebui să ne așteptăm la următoarele efecte asupra corpului, efecte de altfel recunoscute de utilizatorii acestei creme:

 • Efect de slăbire. Crema anticelulitică ice Kosmo Oil reduce cele mai puternice semne de celulită și elimină grăsimile depozitate în zonele cu probleme (șolduri, fese, abdomen).
 • Efect revigorant. Crema anticelulitică ice Kosmo Oil ajută la reducerea aspectului vizibil al celulitei, lăsând în urmă un efect revigorant și plăcut.
 • Piele netedă. Ingredientele pentru crema anticelulitică ice Kosmo Oil au fost atent selecționate în vederea reducerii celulitei, dar și pentru a oferi pielii dumneavoastră nutriția de care are nevoie, lăsând-o moale, netedă și suplă.

 

 

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*