Cafeaua, răsfățul de dimineața și aliatul tău împotriva celulitei

Cafeaua este un stimulent grozav al dimineților. Dar ceea ce poate nu știm este proprietățile excelente pe care le are cofeina asupra pielii noastre. Efectele stimulante ale cafelei se observă  în special atunci când vine vorba de eliminarea toxinelor și a grăsimilor și, de asemenea, când vine vorba de obținerea unui ten mai neted.

Relația dintre cafea și celulită datează din cele mai vechi timpuri și este susținută în principal de două dintre principalele componente ale cafelei: antioxidanții și cofeina. Și tocmai aceste două elemente sunt aliați mari împotriva celulitei. De acolo până la găsirea modalităților de a folosi cafeaua pentru a elimina celulita, există doar un pas.

Celulita afectează picioarele majorității. Are originea în retenția de lichide care determină, pe termen lung, apariția unor pungi mici de grăsimi, de obicei în partea din spate a picioarelor.

Cafeaua pentru celulită la nivelul picioarelor este un remediu eficient, datorită proprietăților sale naturale, dar atât timp cât o putem administra corect.

Scrubul de cafea se presupune că poate trata celulita într-o varietate de moduri. Cofeina din cafea poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge și la reducerea aspectului slăbiciunii pielii. Răsfățul de dimineațăajută  prin îmbunătățirea fluxului de sânge și eliminarea excesului de apă.

Cafeaua este, de asemenea, bogată în antioxidanți, despre care se crede că ajută la promovarea tonusului pielii în general mai sănătos.

Un alt beneficiu al unui scrub de cafea îl reprezintă efectele naturale exfoliante. Ca și alte exfoliante, acest lucru poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și poate oferi un aspect mai neted, mai uniform al  pielii. În timp ce exfolierea în sine nu ne poate scăpa de celulită, astfel de efecte pot reduce aspectul pielii de celulită.

Dacă doriți să eliminați celulita cu ajutorul cafelei, singurul sfat sau remediu este să frecați pielea sau să o mențineți în contact cu cafeaua în sine. Nu este o coincidență faptul că multe produse cosmetice anticelulitice au cafeină printre ingredientele lor.

De obicei, nu se folosește o aplicație directă, însă, pentru celulita se poate face un fel de pastă sau mască de cafea, care este mai ușor de răspândit (ca și cum ar fi o cremă).

Însă, pentru a nu da greș sau pentru a nu irita pielea, vă prezentăm un gel liporeductor și o cremă liporeductoare care vă vor ajuta ăn lupta împotriva celulitei.

Gel liporeductor – Kosmo oil este un gel bogat în cofeină bio care are rolul de a acționa în profunzimea țesutului adipos. Tratamentul pentru celulită cu cafea funcționează pentru a vindeca cicatricile și întinderile și stimulează colagenul pentru întărirea pielii. Gelul  ajută la detoxifierea și prevenirea liniilor fine și a ridurilor.

Crema liporeductoare – Kosmo oil  ajută pielea să devină elastică, netedă și hidtratată. Crema liporeductoare cu boabe de cafea se aplică în zonele în care celulele pielii îngreunează eliminarea lor, cum ar fi șolduri, abdomen și coapse superioare. Pe lângă faptul că este un aliat excelent în reducerea grăsimii, crema cu boabe de cafea vă va ajuta să vă tonificați pielea, să vă recuperați aspectul, să vă revitalizați și să creați o barieră antioxidantă, lăsând pielea moale și netedă.

Cofeina este un ingredient activ utilizat în multe tratamente de îngrijire a pielii și celulită. Masajul cu crema și gelul liporeductor cu boabe de cafea ajută la eliminarea celulitei, deoarece activează circulația și elimină depozitele de grăsimi care se acumulează în orice țesut muscular, cum ar fi fesele și picioarele.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*