10 sucuri detox pe care să le consumi după mesele bogate în calorii

Cu toții savurăm preparatele delicioase pregătite de mame sau bunici, mai ales de sărbători, însă după atâtea mese bogate în calorii simțim parcă nevoia să mâncăm alimente mai ușoare și să ne detoxificăm corpul. Dacă vrei să îți purifici organismul și să te simți mai plin de energie și de vitalitate, încearcă aceste 10 rețete de sucuri detox pe care le poți prepara cu ușurință acasă și care fac minuni!

Sucuri verzi de detoxifiere și slăbire:

  1. Suc verde cu broccoli și castravete

Ingrediente : 2 buchețele de broccoli, 1 castravete , câteva frunze de spanac proaspăt, sucul de la o lămâie, puțin ghimbir proaspăt, 3 linguri de pudră proteică de dovleac, in ori cânepă.

Mai puteți adăuga, spre exemplu :mentă, sfeclă roșie, avocado, măr, ananas, mango, papaya, rodie, kiwi, fructe de pădure congelate sau proaspete etc, ingrediente ce vor da un plus de aromă, culoare, gust, sănătate.

Puteți completa beneficiile aduse de acest suc cu capsule de spirulină bio, chlorella, alge, iarbă de orz – administrarea capsulelor se face conform indicațiilor de pe cutie, de obicei 2-3 pe zi înainte de mese sau odată cu sucurile de detoxifiere.

  1. Suc verde cu țelină, varză și măr

Țelina verde este o bombă de nutrienți,fiind încărcată de potasiu, acid folic, magneziu, calciu, fier, fosfor și amino-acizi esențiali. Mai mult,  țelina este unul dintre cele mai alcaline alimente. Adaugă varză creață, măr verde, pătrunjel, lămaie, ghimbir  și vei obșine astlfel un coktail foarte puternic de detoxificare.

CONTINUARE – Vezi 10 sucuri detox pe care să le consumi după mesele bogate în calorii


MWISHO PE FACEBOOK

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*