Scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei

După mesele de sărbători, problema celulitei își face simțită prezența. Dacă hrana e în stare s-o provoace, tot hrana e în stare s-o combată. Descoperă scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei.

Celulita e cunoscută ca inamicul numărul 1 al femeilor. La nivel mondial, peste 90% din persoanele de sex feminin se confruntă cu ea. Inflamație a țesutului celular subcutanat, celulita este greu de combătut. Printre principalii factori care o cauzează se numără: alimentația incorectă, obezitatea, fumatul, stresul, sedentarismul, hainele strâmte dar și moștenirea genetică.

Pe lista produselor care pot s-o învingă se numără mirodeniile. În acest articol ne vom referi la un singur exemplu. Mai exact – scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei.

Ce proprietăți deosebite are scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei?

Cu un gust dulce-picant, scorțișoara e un ingredient iubit în bucătărie. Încă din evul mediu era folosită în mai toate sosurile, regăsindu-se din belșug în reţete. Cosmetologii, însă, știu că această scoarță aromatică, de culoare roșcată-cenușie, a scorțișorului, are o valoare deosebită și când vine vorba de sănătate.

Printre caracteristicile deosebite ale scorțișoarei se numără:

  • Capacități anti-aging

Grație conținutului mare de oxidanți, scorțișoara încetinește procesul de îmbătrânire, cauzat de stresul oxidativ. De asemenea, redă strălucire pielii.

  • Stimulează memoria

Studii recente, realizate de Wheeling Jesuit University, din Statele Unite, au demonstrat că scorțișoara îmbunătățește memoria. Aparent, chiar și aroma de scorțișoară este suficientă pentru obținerea unor rezultate pozitive la testele de memorie.

  • Proprietăți antivirale și antimicrobiene

Scorțișoara stimulează sistemul imunitar. Este un remediu excelent pentru înlăturarea frisoanelor. Combinată cu miere, scorțișoara luptă eficient împotriva răcelii și gripei.

  • Luptă contra kilogramelor în plus

Nutriționiștii au remarcat că, puțină pudră de scorțișoară, adăugată în ceai, diminuează semnificativ pofta de mâncare. Conform experților, kilogramele în plus favorizează apariția celulitei.

De ce este scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei?

Conform unui studiu american, care a implicat 80 de participante, cel mai bun tratament pentru stratul subcutanat de grăsime s-a dovedit a fi… scorțișoara.

În cadrul studiului, participantele au fost împărțite în două grupuri. Un grup a folosit produse care aveau printre ingredientele de bază scorțișoara. Al doilea grup a folosit creme anticelulitice obișnuite. Rezultatul final? Grupul care a folosit cremele obișnuite a reușit să reducă celulita cu 10%. Respondentele din primul grup, care au folosit produse la baza cărora se afla scorțișoara, au reușit să reducă celulita cu 60%!

Potrivit specialiștilor, celulita este cauzată de circulația necorespunzătoare. Scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei, îmbunătățește circulația sângelui. Totodată, elimină toxinele și grăsimile.

Ce preparate anticelulită, pe bază de scorțișoară, putem folosi?

Atât timp cât preparatele au la bază scorțișoara, condimentul minune împotriva celulitei, ele sunt eficiente, fie că vin sub formă de creme sau de uleiuri.

Dacă ești în căutarea unor produse 100% naturale, care se bucură de recenzii pozitive, încearcă preparatele anticelulită Kosmo Oil.

Poți opta pentru:

Uleiul anticelulitic Kosmo Oil stimulează circulația sangvină, micșorând, astfel, stratul de grăsime. De asemnenea, reduce surplusul de apă și toxine din țesutul adipos.

Bazată pe o formulă unică, această cremă Kosmo Oil reduce stratul de țesut adipos, stopând, totodată, depozitarea grăsimilor. În plus, crema hidratează epiderma uscată, oferindu-i elasticitate și strălucire.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*