Remedii împotriva celulitei: tot ce trebuie să știi pentru a scăpa de coaja de portocală

Arunci banii pe creme scumpe care nu dau rezultate? Trebuie să rupi o mare parte din bugetul tău pentru a-ți păstra strălucirea? Aceste lucruri nu mai reprezintă o problemă. Remediile împotriva celulitei sunt la îndemâna ta și nu mai necesită eforturi exagerate. Kosmo Oil are pentru tine o gamă de produse care combat celulita în timp scurt fără ca tu să arunci banii pe fereastră. Cu sume modice poți scăpa de aspectul de coajă de portocală al pielii tale și poți purta din nou acele ținute pe care le ții în dulap de mult timp.

Scapi de celulită văzând cu ochii prin utilizarea corectă a unor produse eficiente. Când vizitele la sală, alergatul zilnic și alte lucruri care necesită mult timp și energie din partea ta par să nu mai dea roade, încearcă produsele de la Kosmo Oil. Cu siguranță vei avea rezultatele scontate foarte rapid și ușor.

Iată două produse care te vor ajuta în lupta ta contra celulitei:

Unt de shea anticelulitic

Untul de shea anticelulitic este destinat masajului anticelulitic. Conține unt de shea pur îmbogățit natural cu micronizat de ardei iute, ulei esențual extras din boabe de piper negru și ulei vegetal de avocado. Acest ulei de avocade se absoarbe foarte ușor și are efect restructurant și reperator, potrivit pentru toate tipurile de piele, putând fi utilizat zilnc fără a agresa derma. Untul de shea anticelulitic poate fi integrat în schemele de tratamente corporale  anticelulitice. Contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea conținutului de lipide din celulele epidermei. Asigură tonifierea epidermei, regenerarea celulară și drenajul limfatic. Untul se topește la contactul cu pielea, permițând eliberarea rapidă a principiilor active conținute.

Acest produs poate deveni aliatul tău numărul unu în lupta împotriva celulitei dacă îl utilizezi așa cum este recomandat. Introducerea untului de shea în ritualul tău de înfrumusețare îți va oferi rezultate într-un timp foarte scurt și te va ajuta să îți recapeți încrederea în tine.

Gel anticelulitic Ice

Un alt produs deosebit de util dacă vrei să combați celulita este gelul anticelulitic Ice din gama Kosmo Oil. Este un gel anticelulitic cu efect termic de răcire, ideal pentru pielea sensibilă sau cu vase capilare dilatate. Acționează eficient asupra țesutului adipos în sensul reducerii volumului. Conține camfor și mentol care reduc temperatura locală. Are efecte anticelulitice și de slăbire. Pentru a obține cele mai bune rezultate este indicat să aplici o cantitate generoasă pe zona afectată de celulită, până când gelul este complet absorbit. Ajută la eliminarea toxinelor, micșorarea stratului adipos, a apeoi reținute în organism, a celulitei.

Celulita nu trebuie să te împiedice să te simți bine în pielea ta. Din fericirea, apariția acesteia poate fi împiedicată cu ajutorul unor produse de calitate sau, dacă totuși coaja de portocală apare, poate fi îndepărtată. Kosmo Oil are o gamă largă de produse concepute special pentru femeile care întâmpină acest tip de probleme. Cu un buget moderat, poți să te asiguri că pielea ta se păstrează tonifiată și cu un aspect plăcut.

Pune preț pe sănătate, alege produse de calitate și păstrează-ți mereu acea încredere în sine – aceste lucruri fac diferența.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*