Algele marine te ajută să scapi de celulită într-un mod rapid și eficient

Se vorbește din ce în ce mai mult în ultimul timp despre efectul miraculos al algelor marine asupra celulitei. Acestea au un puternic efect anticelulitic și contribuie eficient la eliminarea retenției de apă din țesuturi, fiind folosite la baza multor produse ce promit să elimine celulita. Dacă și tu te confrunți cu zone ale pielii afectate de celulită și nimic altceva nu pare să te ajute, poți încerca produsele pe bază de alge marine și vei vedea primele rezultate în cel mai scurt timp.

Algele marine – ce proprietăți au și cum te ajută în lupta contra celulitei?

Știai că în Orient, femeile adaugă algele marine în apa de baie pentru a avea o piele mai suplă, fără imperfecțiuni și fără celulită? Studiile au arătat deja că alginații elimină cu succes din organism toxinele și ajută la eliminarea depunerilor celulitice. Mai mult decât atât, aminoacizii și vitamina E din componența algelor marine ajută la obținerea unui aspect mai ferm al pielii. Algele marine ajută la recăpătarea tonusului pielii. Multe femei se plâng că după ce au slăbit mai multe kilograme, pielea și-a pierdut tonusul, iar cu ajutorul algelor marine, au reușit să își refacă elasticitatea pielii. Acest lucru se datorează substanțelor active din algele marine, care reglează metabolismul la nivel celular, stimulează circulația sanguină și îmbunătățesc tonusul muscular. Și asta nu e tot, pentru că iodul pe care îl regăsim în algele marine încetinește asimilarea grăsimilor și previne reapariția celulitei.

Având în vedere toate aceste beneficii, putem spune că algele marine reprezintă cu adevărat un aliat al tău în momentul în care vrei să declari război celulitei, pielii fără strălucire sau lipsite de elasticitate și fermitate.

Produsele pe bază de alge marine – eficiente împotriva celulitei

Celulita poate fi dată uitării cu ajutorul produselor care au la bază alge marine. Gelul anticelulitic cu micropulbere naturală din alge marine te ajută să îți remodelezi silueta, să îți tonifici și să revigorezi pielea. Este important de menționat că doar anumite tipuri de alge au acest efect asupra celulitei. Algele marine albastre are peste 50 de nutrienți, peste 10 tipuri de vitamine, minerale și acizi grași esențiali, ce acționează în direcția diminuării aspectului inestetic al țesutului adipos și eliminării kilogramelor în plus. Gelul cu alge marine este perfect pentru împachetări, în timp ce crema anticelulitică cu alge marine este recomandată pentru masajul anticelulitic. Pudra de alge pe care o regăsim în astfel de produse fac mult mai eficiente împachetările sau masajele, accelerând procesul de ardere a grăsimilor, detoxifierea organismului și slăbirea eficientă. Mai mult decât atât, algele marine sunt bogate și în enzime care ajută la vindecarea mai rapidă a traumatismelor de la nivelul pielii.

Este important de menționat faptul că aceste produse trebuie să fie 100% naturale pentru a obține cele mai bune rezultate. Produsele pe bază de alge marine te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus și de pielea cu aspect de coajă de portocală, însă dacă vrei să te bucuri cu adevărat de o piele sănătoasă, fără celulită, mult mai fermă și mai elastică, pentru o perioadă cât mai lungă de timp, ar trebui să te gândești la aceste ritualuri de răsfăț ale pielii, cum ar fi masajul sau împachetările, ca parte a unui stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, hidratare corespunzătoare și exerciții fizice regulate. Doar așa vei reuși să îți păstrezi sănătatea pielii și să scapi definitiv de celulită!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*