3 moduri simple prin care poți diminua aspectul de celulită

Pe bună dreptate numită coajă de portocală, celulita afectează până la 90% dintre femeile din întreaga lume și, de obicei, se extinde pe brațe și pe coapse până la împlinirea vârstei de 25 de ani. Potrivit specialiștilor, celulita ar putea fi cauzată de un depozit excesiv de grăsime în adipocite, adică acele celule ale pielii care stochează grăsime, dar și de creșterea numărului de adipocite. Pe măsură ce aceste celule se măresc, se agață de țesutul înconjurător, ceea ce duce la un aspect pe care femeile îl numesc „coajă de portocală”.

Este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil, să scăpăm complet și definitiv de celulită, însă există nenumărate modalități prin care putem diminua aspectul celulitei sau, cel puțin, putem să îi încetinim răspândirea. De la periajul uscat al corpului și până la fitness, iată trei dintre cele mai bune metode de a avea o piele fermă și strălucitoare pe tot parcursul anului.

Periajul uscat stimulează celulele pielii

Când auzim cuvântul „detoxifiere”, mintea noastră deja își imaginează pahare cu sucuri de lămâie sau smoothie-uri verzi, dar exfolierea pielii printr-un proces cunoscut sub numele de „periaj uscat” prezintă unele avantaje majore în ceea ce privește purificarea organismului. Masajul pielii uscate cu o perie cu peri naturali nu numai că ajută la revitalizarea și creșterea capacității pielii de eliminare a toxinelor prin sistemul limfatic, dar totodată contribuie la un tonus muscular mai sănătos și la o mai bună distribuție a depozitelor de grăsimi normale. Cu alte cuvinte, periajul uscat al corpului reduce aspectul celulitei prin eliberarea celulelor de grăsime încăpățânate care se acumulează sub piele. Dacă nu ați mai practicat până acum periaj uscat, începeți cu picioarele și urcați cu peria naturală până în zona inimii, folosind mișcări circulare cât mai blânde. Pentru a păstra curățenia pe pardoseala din baie, efectuați periajul uscat în duș, chiar înainte de a porni apa. În afară de exfolierea uscată folosind această metodă, este indicat să vă exfoliați corpul măcar o dată pe săptămână, tot pentru a permite toxinelor să iasă din organism, pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii și pentru un plus de strălucire. Pentru exfolierea în duș, puteți folosiKosmo Oil Unt de Shea Scrub Anticelulitic, formulat cu unt de shea pur, microparticule abrazive din sâmburi de caise, pulbere de ardei iute și ulei din sâmburi de măsline.

Adoptați un program zilnic de exerciții fizice

În timp ce periajul uscat este util în descompunerea depozitelor de celule grase care provoacă celulita, cea mai eficientă metodă de eliminare a celulitei este o abordare din trei părți, și anume periajul uscat, exerciții fizice și utilizarea produselor corporale. Exercițiile fizice care vizează zonele afectate de celulită, împreună cu aplicarea unei creme anticelulitice la finalul fiecărui antrenament, sunt esențiale. Trebuie să vă mișcați corpul pentru a descompune celulita, iar alergarea, exercițiile squat și fandările sunt modalități excelente de a vă pune mușchii în mișcare. Chiar și treizeci de minute de mers pe jos în fiecare zi sunt suficiente pentru a ameliora aspectul de coajă de portocală. Fie că practicați exerciții acasă sau la sală, după fiecare antrenament, puteți folosi Kosmo Oil Gel Liporeductor bogat în cafeină bio pură, cu efecte notabile de slăbire și detoxifiere, foarte eficient și în împachetări.

În cele din urmă, pentru acele femei care au încercat toate opțiunile, celulita face parte din viață. Dacă celulita este foarte evidentă și se răspândește pe zone mari ale corpului, poate fi destul de dificil să scăpați complet, deși combinația dintre periajul uscat, exercițiile fizice și folosirea produselor corporale poate face o diferență vizibilă. Dacă aveți nevoie de o soluție rapidă pentru un eveniment important, atunci bronzul poate fi o modalitate excelentă de a acoperi celulita. Gândiți-vă la autobronzare ca la o iluzie optică – cu cât bronzul este mai puternic, cu atât este mai diminuat aspectul de coajă de portocală.

Oricât de frustrantă ar putea fi lupta împotriva celulitei, poate fi o consolare să știți că celulita afectează marea majoritate a femeilor, indiferent de vârstă, greutate, dimensiune și formă.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*