Cum să obții un aspect minunat în doar în 5 minute atunci când ești pe grabă?

Indiferent dacă ați ratat alarma sau ați primit o invitație de ultimă oră la o întâlnire cu prietenii sau cu colegii de muncă, este bine să stăpânim arta de a ne pregăti în doar 5 minute. Dacă de obicei aveți nevoie de 60 de minute pentru a ieși pe ușă, iată că în unele situații mai mult de 5 minute nu aveți la dispoziție.

Cum să obții un aspect minunat în doar în 5 minute atunci când ești pe grabăAbilitatea de a vă pregăti într-un ritm fulgerător necesită suficientă practică, așa că aplicați câteva dintre următoarele trucuri în rutina zilnică pentru ca nicio invitație spontană să nu vă prindă nepregătită:

Alegeți ținuta cu o seară înainte. Acesta este pasul cel mai evident și crucial. Nimic nu se compară cu starea de panică și agitație ca în dimineața în care vă întoarceți dulapul pe dos în căutarea disperată a unor piese vestimentare cu care să vă îmbrăcați și să ieșiți cât mai repede pe ușă. Prin urmare, cel mai recomandat este să dobândiți obiceiul de a vă pregăti ținuta cu o seară înainte astfel încât să vă puteți schimba imediat ce ieșiți din duș. Dacă programul zilnic este foarte încărcat și adesea jonglați cu sarcinile profesionale și cu responsabilitățile familiale, nu ar strica să vă pregătiți o ținută de birou și o ținută casual, aceasta din urmă putând fi alcătuită din blugii preferați, un tricou în dungi și un cardigan confortabil. Explorați colecția de îmbrăcăminte pentru femei din magazinul online mhooda.ro și alegeți piese irezistibile, semnate de mari designeri, cu ajutorul cărora orice ținută devine mai ușor realizabilă.

Accesoriile și pantofii își spun cuvântul. Nicio ținută nu va fi completă fără accesoriile și pantofii ideali. Chiar dacă sunteți o persoană minimalistă, accesoriile tot nu ar trebui să vă lipsească. Optați pentru o eșarfă de mătase, pentru un ceas sau pentru o geantă de designer pe care o puteți achiziționa online de pe mhooda.ro. În ceea ce privește pantofii, colecția oricărei femei ar trebui să cuprindă o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță versatilă, o pereche de balerini, o pereche de pantofi Oxford și, bineînțeles, adidași.

Investiți într-un aparat cu aburi. Cheia către un aspect impecabil în fiecare zi, indiferent dacă aveți la dispoziție cel mult 5 minute, constă în haine curate și perfect călcate. Acordați atenție țesăturii pieselor vestimentare pe care doriți să le achiziționați și dacă știți că nu aveți timp să stați cu fierul de călcat în mână, atunci evitați țesăturile care se șifonează ușor, cum ar fi mătasea și inul. Nimic nu este mai rău decât să realizați că hainele pe care doreați să le purtați sunt șifonate. Puteți investi într-un aparat cu aburi, astfel încât să vă puteți netezi imediat hainele. Puteți opta pentru un aparat portabil, ușor de utilizat, care are nevoie doar de câteva secunde pentru a se încălzi.

Ascultați două melodii cât timp vă pregătiți. Puteți seta o alarmă care să vă avertizeze că s-au încheiat cinci minute, dar cel mai distractiv mod în care vă puteți aranja este să ascultați două melodii care durează aproximativ două minute și jumătate fiecare. Dacă sunteți familiarizată cu melodiile, veți recunoaște când sunt aproape de final, iar pauza dintre melodii vă avertizează că este timpul să ieșiți pe ușă.

Dormiți pe o față de pernă din mătase. Mulți dintre noi ne simțim minunat atunci când încheiem ziua cu un duș, dar dimineața, când ne trezim cu părul înfoiat, nu ne mai simțim la fel de minunat. Aparent, bumbacul nu le poate face pe toate, așa că nu poate menține moliciunea și frumusețea părului nostru. Mai degrabă, îi fură din umiditate și îl încrețește. În schimb, o față de pernă din mătase ne ajută părul să își mențină hidratarea și să arate elegant. Pentru o coafură frumoasă și fără efort, vă puteți împleti părul cu o seară înainte, iar dimineața puteți pulveriza puțin șampon uscat pentru a obține mai mult volum.

Iată că pregătirea din mers nu este o sarcină tocmai ușoară, așa că ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a amâna alarma. Totuși, cu astfel de obiceiuri încorporate în viața de zi cu zi, veți fi pregătită pentru orice provocare.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*