Cum îți poți împrospăta look-ul de vară fără să îți cumperi haine noi?

Majoritatea femeilor au dulapurile pline cu haine, dar atunci când anotimpurile se schimbă, simt dorința de a-și cumpăra haine noi. Cel mai probabil, la mijloc se află dorința de ceva nou, proaspăt și festiv. Toate femeile moderne sunt vinovate de excesul de cumpărături, dar poate că acum, mai mult ca oricând, ar trebui să ne gândim și să investim în acele lucruri de care chiar avem nevoie, nu în lucrurile pe care ni le dorim. Cert este că vara avem nevoie de confort, de relaxare, de răcoare, de prospețime și de stare de bine.

Care sunt accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți ținutele de zi cu ziIată că putem obține toate aceste beneficii fără să ne încărcăm dulapul cu haine, ci optând pentru câteva mici trucuri prin care vara devine mai frumoasă, la fel și look-ul nostru:

Purtați pantofi confortabili

Când spunem vară, spunem sandale, încălțăminte cu platforme, pantofi cu toc și chiar și balerini. Cu orice v-ați încălța, obiectivul este acela de a vă simți cât mai confortabil, iar în magazinul online lafetecochete.ro veți găsi o varietate de categorii de pantofi pentru vară, de la sandale, saboți, pantofi cu toc, platforme și până la încălțăminte din piele naturală. Cu alte cuvinte, încercați să vă abțineți de la a vă cumpăra haine noi, dar o pereche de pantofi confortabili pe care o veți purta toată vara reprezintă o investiție excelentă. În plus, pantofii reprezintă o modalitate subtilă, dar sigură, de a obține un look atemporal și la modă. Dacă preferați să purtați în cea mai mare parte a timpului perechea de blugi preferată și un tricou, atunci obțineți un outfit atemporal. Dar dacă veți completa această ținută cu o pereche de sandale cu toc bloc, veți obține un look la modă. Este adevărat că și tendințele de încălțăminte se schimbă, doar că puțin mai lent în comparație cu tendințele vestimentare. De exemplu, adidașii albi nu se vor demoda niciodată, iar tocurile groase revin în atenția noastră. Nu în ultimul rând, încălțămintea reprezintă și o modalitate grozavă prin care puteți spori versatilitatea garderobei. În funcție de pantofii pe care îi veți purta, aceeași rochie poate fi potrivită și pentru o întâlnire romantică, o vizită la părinți, o întâlnire casual cu prietenele, o petrecere la piscină și chiar și pentru o plimbare de seară cu bicicleta. Explorați gama de pantofi confortabili din magazinul lafetecochete.ro și bucurați-vă de ținute superbe toată vara.

Încercați o ojă nouă

Multe femei nu sunt mulțumite de mâinile lor, de forma degetelor sau a unghiilor, dar după o manichiură, mâinile par să fie mai elegante, mai feminine și mai delicate. Iată că în timpul verii, un nou lac de unghii poate fi aliatul de care aveați nevoie. De exemplu, un lac de unghii neutru – cum ar fi un nude, un bej, un crem, un maro deschis – va acționa ca un fundal pentru ținutele pe care le veți purta. Pe de altă parte, un lac de unghii îndrăzneț vă va aduce acea notă de culoare de care aveați mare nevoie. Vă veți simți mai îngrijită, mai atrăgătoare și mai cochetă dacă veți purta un lac de unghii roșu, chiar dacă sunteți îmbrăcată cu o pereche de blugi și un tricou simplu. Asta nu înseamnă că trebuie să vă petreceți fiecare final de săptămână la salon pentru a obține o manichiură impecabilă. Cu noile lacuri de unghii tip gel vă puteți bucura de o manichiură minunată și durabilă din confortul propriei locuințe.

Este timpul pentru o nouă tunsoare

Asta nu înseamnă să vă tăiați toată lungimea părului pentru a compensa cu faptul că nu vă cumpărați haine noi. O schimbare drastică a părului va influența foarte mult aspectul, dar poate fi și destul de traumatizantă, așa că este bine să vă gândiți de mai multe ori înainte de a opta pentru o tunsoare nebunească. Chiar și un tratament mai atent al părului vă va ajuta să obțineți un look proaspăt, asta însemnând să vă tundeți vârfurile, să vă retușați bretonul sau să aveți mai multă grijă de bucle. În comparație cu o rochie scumpă, un tratament mai atent al părului este cu mult mai ieftin. Iar părul este o podoabă pe care o purtați zi de zi, așa că se merită să îi acordați mai multă atenție și îngrijire.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*