Cum accesorizezi corect o ținută?

Accesorizarea este o modalitate de a-ți scoate în evidență ținutele prin încorporarea unor piese mai mici, cum ar fi bijuteriile și pantofii. Accesorizarea îți permite să compui noi look-uri cu aceleași piesă de bază din garderobă.

Cum accesorizezi corect o ținutăAccesoriile se împart în câteva categorii:

  • Încălțăminte: Spre deosebire de alte accesorii, încălțămintea nu lipsește din cadrul nici unui outfit pe care îl compui. (găsești pe ro o gamă variată de încălțăminte pentru diferite ocazii)
  • Bijuterii: Apelează la bijuterii atunci când vrei să adaugi puțină strălucire sau eleganță look-ului tău.
  • Accesorii pentru păr: Accesoriile pentru păr oferă o modalitate ușoară de a-ți arăta stilul personal.
  • Genți de mână: Ai nevoie de genți diferite, pentru ocazii diferite.
  • Curele: Curelele nu sunt doar funcționale, ci și la modă.
  • Accesorii de iarnă: Eșarfele, pălăriile și mănușile îți țin de cald, dar sunt, de asemenea, o oportunitate de a adăuga culoare și modele la look-ul tău.

Accesorizarea este o chestiune de echilibru, iar accesoriile potrivite pot face chiar și cea mai simplă ținută să pară glam. Iată câteva sfaturi pe care să le urmezi:

  1. Alege un accesoriu emblematic, care te reprezintă.

Dacă te simți copleșită de opțiunile de accesorii, alege doar o singură piesă care să te facă să te simți bine și pe care să o poți purta la mai multe ținute. Când ești pregătită să adaugi mai multe accesorii, crează un echilibru alegând o piesă care să îți domine look-ul în ceea ce privește mărimea sau culoarea, apoi suprapune accesorii mai subtile. Nu uita regula de aur: orice accesoriu ales trebuie să te reprezinte și să vorbească pentru tine. Accesoriile sunt de cele mai multe ori cartea noastră de vizită.

  1. Gândește-te la culori și modele.

Accesoriile reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un strop de culoare unei ținute simple. Culorile strălucitoare și imprimeurile de tip ”animal print” pot fi dificil de integrat în garderoba ta, dar accesoriile vibrante și amuzante, cu astfel de imprimeuri, cum ar fi pantofii, o curea sau o eșarfă, îți pot scoate în evidență look-ul. Vezi pe mhooda.ro accesorii în culori intense și cu imprimeuri îndrăznețe!

  1. Folosește accesoriile pentru a transforma o ținută.

Accesoriile reprezintă o modalitate ușoară de a transforma o ținută de la birou la o cină cu prietenii. O rochie neagră mică clasică pare potrivită pentru muncă atunci când este asortată cu un sacou casual și balerini. Renunță la sacou, schimbă balerinii cu o pereche de pantofi stiletto, adaugă o pereche de cercei statement și ești gata pentru o ieșire în oraș. Este cel mai bun exemplu de a demonstra că poți obține 2 ținute diferite cu aceleași piese de bază dacă ai accesoriile potrivite.

  1. Accesoriile nu trebuie să se potrivească între ele.

Accesoriile asortate pot părea mai degrabă conservatoare decât la modă. Dacă nu ești sigură ce culori se potrivesc, începe prin a adăuga un accesoriu colorat la o bază de culori neutre. Apoi, folosește roata de culori pentru a obține noi idei pentru combinații de culori îndrăznețe. Nu există reguli stricte atunci când vine vorba de asortarea accesoriilor cu piesele vestimentare.

Multe persoane folosesc accesorizarea pentru a-și arăta nonconformismul, iar asta nu este un lucru greșit. Accesorizează-ți ținuta după cum simți și vei obține o ținută care te reprezintă în totalitate și care va fi admirată pentru simplul fapt că ți se potrivește. Aceeași ținută pe o altă persoană cu un caracter diferit probabil nu ar stârni curiozitatea nimănui. Așa că, găsește-ți stilul și fă-te remarcată cu accesoriile potrivite!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*