Care sunt accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți ținutele de zi cu zi?

De foarte multe ori, ezităm să cumpărăm accesorii sau încălțăminte cu detalii speciale, deoarece dorim să ne dezvoltăm o garderobă cât mai uniformă și versatilă, care să ne ajute să răspundem la cerințele de zi cu zi. Pantofii, curelele, mănușile, pălăriile, gențile și poșetele în culori neutre reprezintă o modalitate excelentă de a vă asigura că toate piesele pe care le dețineți sunt compatibile una cu alta. De exemplu, o pălărie camel se va potrivi cu paltonul maro și, de asemenea, va fi compatibilă și cu o viitoare jachetă pe care ați putea-o achiziționa în viitor, cum ar fi o haină mov. De multe ori, avem tendința de a evita accesoriile care prezintă câteva note de culoare, deoarece nu ar mai fi la fel de versatile. De exemplu, o pălărie camel cu accente galbene nu s-ar mai potrivi la fel de bine cu acea haină mov. Dar chiar și atunci când doriți să evitați notele de culoare, puteți găsi totuși accesorii care să vă eleveze ținutele vestimentare. În general, cu cât o ținută are detalii de design mai interesante, cu atât se simte mai elevată, chiar și atunci când piesele principale sunt foarte casual.

Care sunt accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți ținutele de zi cu ziCe tip de articole au puterea de a vă eleva ținutele?

Atunci când sunteți în căutare de modalități de a vă îmbunătăți și eleva ținutele de zi cu zi, încercați să optați pentru două sau trei culori din aceeași familie, pentru articole care prezintă detalii suprapuse, cum ar fi volane sau buzunare cu clapetă exterioară, cusături sau broderii decorative care nu sunt într-o culoare contrastantă, dar care sunt încă vizibile pe material, dantele, lanțuri sau curele care sunt mai groase, mai subțiri sau mai evidente decât curelele obișnuite, accesorii cu fundițe, panglici, franjuri, pene sau ciucuri care sunt din aceeași familie de culori, ornamente de feronerie, cum ar fi catarame sau nituri argintii sau aurii, imprimeuri populare precum leopard print, modele decupate, cum ar fi puncte sau cercuri mici, flori sau scoici, dar și elemente de textură precum piele întoarsă, piele naturală, catifea, piele de șarpe, blană artificială sau alte elemente texturate. Aceste ornamente pot accesoriza o varietate de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, de la haine și până la pantofi, balerini sau genți. Explorați gama extinsă de încălțăminte de damă din magazinul lafetecochete.ro pentru a vă alege acea pereche de pantofi cu care să vă actualizați ținutele de zi cu zi.

Cum vă puteți moderniza garderoba clasică cu mici detalii?

Cu doar câteva accesorii, o ținută coordonată și simplă poate deveni pe loc o ținută spectaculoasă, care să câștige aprecierile celor din jur. De exemplu, pantofii Chelsea sunt foarte populari. Mai ales dacă optați pentru o pereche de pantofi negri, de bună calitate, veți obține ținute elegante. Totuși, vă puteți îmbunătăți aspectul optând pentru pantofi Chelsea prevăzuți cu câteva detalii interesante, cum ar fi un vârf mai ascuțit, un model în două tonuri sau o textură diferită. De exemplu, vârful ascuțit al pantofilor are puterea de a moderniza o ținută simplă, în timp ce un animal print poate oferi pieselor vestimentare mai mult interes. Puteți să vă modernizați orice ținută cu doar câteva detalii captivante. Chiar și cizmele casual de iarnă, inclusiv bocancii, pot fi modernizați cu ajutorul unor accesorii. La rândul lor, gențile pot completa cu succes o ținută vestimentară. În magazinul lafetecochete.ro veți putea alege dintr-o gamă extinsă de genți de diferite culori și modele, care asigură estetica ținutelor, dar care sunt și foarte practice. Cel mai recomandat este să optați pentru o geantă mai încăpătoare, pentru a beneficia de un plus de funcționalitate. Modelele de genți pot fi și mai creative, deoarece gențile nu se murdăresc și nu se umezesc așa cum se întâmplă cu pantofii. Dacă nu vă încânta ideea de a vă achiziționa o pereche de pantofi albi, atunci o geantă albă este mai mult decât potrivită. Optați pentru modele de genți care prezintă ornamente și detalii interesante, cum ar fi un model de piele texturată, o clapă în formă de V, un model de fermoar mai special, un ornament suplimentar în partea din față, un lanț sau puteți opta pentru genți casual, în două tonuri sau pentru genți fabricate din două tipuri de piele.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*